Hej, og velkommen til DartCoach.dk!


Mit navn er Daniel Tyge Thybøl, og det er med stor fornøjelse, at jeg i dag kan præsentere et projekt, som jeg længe har set frem til at løfte sløret for.

Hvis ikke du kender mig, så er jeg indehaver og stifter af nyhedshjemmesiden Dartnyheder.dk. Herudover har jeg en fortid på det danske juniorlandshold i dart, og så er jeg i øvrigt uddannet darttræner i Junior Darts Corporation (JDC). Det betyder, at jeg i skrivende stund er den eneste person udenfor Storbritannien, der har en anerkendt trænerlicens i det professionelle dartforbund Professional Darts Corporation (PDC).

Lige så meget som jeg elsker at skrive og tale om dartsporten på Dartnyheder.dk, lige så meget elsker jeg at undervise og vejlede dartspillere. Derfor er jeg hamrende glad for, at tiden nu endelig er blevet moden til, at jeg kan lancere DartCoach.dk.

Her på DartCoach.dk kan du læse meget mere om de forskellige coachingløsninger, som jeg kan tilbyde. Det gælder blandt andet personlige coachingsessioner, individuelle træningsprogrammer samt diverse foredrag. Herudover er jeg meget fleksibel i forhold til netop de problemstillinger, som du står med. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale enten på telefonen eller mail.

Telefon: 22897033
Mail: DartCoach@hotmail.com

Tilbage i sommeren 2017 stiftede jeg Dartnyheder.dk. Her interviewer jeg Dimitri Van den Bergh på PDC’s Europa Tour i februar 2023.

Categories: Nyheder

1 Comment

Roman Kowalski · March 26, 2023 at 4:30 pm

Is it a good idea for you to come to Glostrup Dartklub and talk to the players and give them advice. Will it work? We are fourteen licensed players. Maybe someone will want to take advice. Maybe you already have a price for such a visit to the club. You can write back to me in Danish.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *